Code Combat

Vi anbefaler - CodeCombat - lær at kode

15.01.21
Synes du computerspil og fantasi er spændende? Kan du li' at programmere? Så vil du helt sikkert synes godt om spillet CodeCombat. Men hvorfor skal du lære at kode? Det skal du, fordi det er spændende og så giver det dig mulighed for at skabe noget. Du går m.a.o. fra blot at være en som forbruger viden på nettet til også at være en som kreerer indhold. Det har vi brug for!

CodeCombat  Logo

CodeCombat  kan du på en sjov måde lære hovedprincipperne i programmering. I Codecombat skal du ved at løse små opgaver og skrive små programmer gennemføre et platformspil. 
Spillet er meget nemt at gå til men bliver gradvist sværere, efterhånden som du bliver bedre til at kode.

Du starter med hovedprincipperne i kodning og derpå introduceres flere muligheder - f.eks. indenfor webudvikling, spiludvikling og endnu mere avanceret programmering. (Så langt nåede jeg dog ikke)

Spillet er ganske stemningsfuldt med musik og effekter, og man tager sig selv i at sidde og nørkle med kode for at gennemføre nye baner.

Du kan læse mere om formålet med CodeCobat på siden her: https://codecombat.com/about 

Jeg har sammen med min søn anvendt den betalingsfri udgave, og det har indtil nu fungeret fint. (Bortset fra at vi, sidder fast på niveau 8. Det skyldes nu, at vi ikke kan gennemskue nogle variabler og løkker)

God fornøjelse med CodeCombat