Vi anbefaler: Pas på slimsneglene

Hej med jer. Mit navn er Henrik, og jeg arbejder til dagligt på Skanderborg og Galten Bibliotek.

Jeg har lige læst børnebogen ”Slimsnegle fra det ydre rum" af René Toft, og det synes jeg helt klart også, at du skulle tage at gøre. 

Bogen handler om de to venner Trolle og Funder, som bor i den lille kedelige by Kirke Knærum. Her finder de tit på en masse ballade. Men en dag falder der en meteor ned og byen bliver derefter invaderet af klamme slimsnegle. 
Med hjælp fra deres klassekammerat Flora må de to kammerater tage kampen op, inden slimsneglene omdanner alle til hjernetommer zombier, der bliver styret af sneglene. 

Bogen her fik mig til at grine højt flere gange, og jeg elsker bare de unger og at følge dem i deres kamp mod de onde slimsnegle.

Har du brug for en hæsblæsende og ret så slimet fortælling der lære f.eks. også gør dig klog på ”Katastrofe Bingo”, så er dette en bog for dig.

Jeg vil anbefale bogen som selvlæsning fra 10 år – og som højtlæsning fra 6 år.

De bedste hilsner fra Henrik

  • Bog

Slimsnegle fra det ydre rum

Den lille by Kirke Knærum bliver invaderet af slimsnegle fra det ydre rum. Slimsneglene kravler op i indbyggernes næser og gør dem til zombierobotter. Det er kun de 3 venner, Flora, Funder og Trolle, som kan redde byen, sammen med IPO (Intergalaktisk Politi-Orb).
Bog
Billedet består af fotografi af bibliotekar Henrik Jakobsen og forside af bogen "Slimsnegle fra det ydre rum".
Vi anbefaler: Pas på slimsneglene