Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
60 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Rådhusloftet, Salen
Målgruppe

Bliv klogere på Rammstein: Ved GAFFA-anmelder Alexander Hemstedt

Kom med på en rejse, der fortæller om Tysklands største kultureksport: RAMMSTEIN.

Rammstein er kendt for at levere "The best show on earth, something you must see before you die" (citat Rolling Stone Magazine). Rammstein er endnu en gang koncertaktuelle i Danmark, hvor de spiller i Valbyparken i København en udsolgt koncert foran 50.000 mennesker den 5/7/2024.

Kom med på en rejse, hvor blandt andet følgende spørgsmål besvares: Hvem og hvad er Rammstein? Hvorfor er Rammstein unikke? Må man fortsat lytte til Rammstein til trods for "Lindemann-Gate"? Hvilken betydning har og havde bandets album og udvalgte sange for bandet og ikke mindst metal- og hard-rock-musikken? Hvilken betydning har Rammstein som helkunstværk i dag?

Musikformidler, skribent og anmelder for Skandinaviens største musikmagasin GAFFA, Alexander Hemstedt, er også GAFFAs Rammstein-ekspert. Han har eksempelvis været med i “Go’ Morgen Danmark”, hos TV2 News, Radio4 (“Missionen” med Tony Scott samt “Genau” med Thomas Schumann), Radio 24syv ("Musik på 24syv" med Stine Omega) og Radio Victoria som Rammstein-ekspert. Alexander Hemstedt vil introducere til bandet og kunstværket Rammstein.

Det bliver heavy!