Skanderborg Bibliotek er midlertidigt lukket pga. ombygning

Skanderborg Bibliotek vil være helt lukket fra den 10.-30. juni

Mandag den 27. maj tager Skanderborg Bibliotek hul på første fase i en spændende nyindretning af udlånsarealerne. Målet er at skabe en mere imødekommende og inspirerende atmosfære for byens borgere. I perioden frem til opstart på nyindretningen opfordrer biblioteket derfor alle til at låne så mange bøger som muligt. Til gengæld forlænges lånetiden på bøgerne.

De tre andre biblioteker i kommunen (Hørning, Ry og Galten) vil under hele perioden fortsætte deres normale åbningstider og her stå til rådighed for almindelig biblioteksbetjening og mindre borgerserviceopgaver. 

Hvad sker der med mine reserveringer?

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni flyttes reserverede materialer fra Skanderborg til Hørning Bibliotek. Materialerne vil i perioden stå i Hørning, selvom du får besked om eller der står i din status, at de skal afhentes i Skanderborg.

Reserveringerne vil stå på en særskilt hylde fra den 10. juni om eftermiddagen, hvorefter de kan lånes på selvbetjeningsautomaterne.

Hørning Bibliotek vil være åbent alle dage fra kl. 8-22

Fra eftermiddag den 1. juli sendes reserveringerne tilbage til Skanderborg fra Hørning Bibliotek, således at der vil være nogle dage til at hente disse i.  

Hvad skal jeg gøre med lånte materialer?

I lukkeperioden kan du aflevere lånte materialer på bibliotekerne i Galten, Hørning og Ry.

Borgerservice

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni er der ingen borgerservice betjening. Vi henviser til Fælleden eller de øvrige biblioteker i kommunen. Batterier til høreapperater vil stå ved vores indgang

Kan jeg printe?

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni vil der ikke være adgang til kopimaskine eller vores publikumsmaskiner.

Sæt dine reserveringer på pause

Ønsker du ikke at hente dine reserveringer i Hørning eller skal du snart på ferie, så brug vores ferieservice. 

Sådan gør du:

  • Log på siden
  • Gå ind på "Brugerprofil"
  • Vælg ferieperiode under "Reservationer på pause"
  • Tryk på gem nederst på siden

I den valgte periode rykker du frem i køen som normalt, men du undgår helt at ryge ud af køen.

Ordningen gælder for materialer, som Skanderborg Kommunes Biblioteker selv har, men ikke materialer der kommer fra andre kommuners biblioteker (fjernlån).

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Kontakt de øvrige biblioteker i kommunen:

Fakta om nyindretningen

  • Mandag den 27. maj rykker håndværkerne ind i biblioteket.
  • I perioden fra den 27.maj - 8. juni vil biblioteket kun være åbent i den selvbetjente åbningstid: Hverdage fra kl. 11-17 og lørdage kl. 9-13. I denne periode vil indgangen være flyttet (se skiltning).
  • 2. juni, 5. juni Grundlovsdag,og 9. juni vil der ikke være adgang til biblioteket. 
  • I perioden fra den 10. - 30. juni vil biblioteket holde helt lukket for derved at give de bedste betingelser for håndværkerne og personalet til at komme i mål.