Midlertidigt lukket i juni pga. ombygning

Skanderborg Bibliotek vil være helt lukket fra den 10.-30. juni

Mandag den 27. maj tager Skanderborg Bibliotek hul på første fase i en spændende nyindretning af udlånsarealerne. Målet er at skabe en mere imødekommende og inspirerende atmosfære for byens borgere. I perioden frem til opstart på nyindretningen opfordrer biblioteket derfor alle til at låne så mange bøger som muligt. Til gengæld forlænges lånetiden på bøgerne.

De tre andre biblioteker i kommunen (Hørning, Ry og Galten) vil under hele perioden fortsætte deres normale åbningstider og her stå til rådighed for almindelig biblioteksbetjening og mindre borgerserviceopgaver.  

Åbningstider 

  • Fra den 27. maj - 9. juni vil der kun være adgang i de betjente åbningstider: Hverdage fra kl. 11-17 og lørdag kl. 9-13. I denne periode vil indgangen til biblioteket være flyttet og der kunne påregnes en del rod og mindre plads end normalt.

  • Fra den 10. juni - 30. juni, samt 2., 5., og 9 juni. vil Skanderborg Bibliotek være helt lukket for adgang. 

Hvad sker der med mine reserveringer?

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni flyttes reserverede materialer til Hørning Bibliotek. Materialerne vil i perioden stå i Hørning, selvom du får besked om eller der står i din status, at de skal afhentes i Skanderborg. Reserveringerne vil stå på en særskilt hylde, hvorefter de kan lånes på selvbetjeningsautomaterne.

Hørning Bibliotek vil være åbent alle dage fra kl. 8-22

Hvad skal jeg gøre med lånte materialer?

I lukkeperioden kan du aflevere lånte materialer på bibliotekerne i Galten, Hørning og Ry.

Borgerservice

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni er der ingen borgerservice betjening. Vi henviser til Fælleden eller de øvrige biblioteker i kommunen. Batterier til høreapperater vil stå ved vores indgang

Kan jeg printe?

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni vil der ikke være adgang til kopimaskine eller vores publikumsmaskiner.

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Kontakt de øvrige biblioteker i kommunen:

Fakta om nyindretningen

  • Mandag den 27. maj rykker håndværkerne ind i biblioteket.
  • I perioden fra den 27.maj - 8. juni vil biblioteket kun være åbent i den selvbetjente åbningstid: Hverdage fra kl. 11-17 og lørdage kl. 9-13. I denne periode vil indgangen være flyttet (se skiltning).
  • 2. juni, 5. juni Grundlovsdag,og 9. juni vil der ikke være adgang til biblioteket. 
  • I perioden fra den 10. - 30. juni vil biblioteket holde helt lukket for derved at give de bedste betingelser for håndværkerne og personalet til at komme i mål.