Sparetips fra biblioteket

09.09.22
Energipriserne stiger, vinteren truer og det presser budgetterne. Der er dog (om end en beskeden) hjælp at hente på biblioteket. Du kan naturligvis spare bogindkøbet og læse avisen på biblioteket. Men biblioteket har også litteratur med sparetips, opskrifter på varme stiktrøjer og elmålere du kan låne. Biblioteket er grundlæggende en cirkulær økonomi. Du finder flere gode tips her.

Litteratur med sparetips
Her er et lille udvalg af litteratur om hvordan du kan få en mere miljø-rigtig hverdag og samtidig spare penge

Varme striktrøjer og sokker
Hvis du skal holde varmen så er en striktrøje sagen. Strikkekyndige kollegaer mener dog, at garnpriserne også er for opadgående - men hyggeligt er det nu.

Mål dine apparaters elforbrug
Du kan følge dine elektriske apparaters elforbrug med en seperat elmåler. Den kan du låne på biblioteket.

Forsyningstilsynet
forsyningstilsynet.dk

Forsyningstilsynet er regulator på el-, gas-, fjernvarme- og affaldsområdet.
Forsyningstilsynets grundlæggende opgave er at sikre, at forsyningssektoren udviser høj effektivitet, sikker og stabil forsyning til lavest mulige priser samt omkostningseffektiv teknologiudvikling og grøn omstilling til gavn for forbrugerne.
Her kan du finde elpris statistik mm.

Bolius.dk
Sådan gør du din elregning mindre

Simple tommelfingerregler som gør din elregning mindre

DR.dk