Slet de reserveringer, du ikke skal bruge

Vores reserveringshylder er ved at være fyldte, så hjælp os med at skaffe plads ved at slette ikke-aktuelle reserveringer

Selvom bibliotekerne er lukkede, finder vi stadig materialerne frem, som kan afhentes via vores "Bestil-Ring-Hent" ordning.

Har du reserveringer der ikke mere skal bruges, vil det derfor hjælpe os meget hvis disse slettes.

Hvordan sletter jeg min reservering via hjemmesiden?

På siden "Reserveringer i kø" kan du sætte flueben ud for de reserveringer, du gerne vil slette og trykke på "Slet valgte reserveringer".

Hvordan sletter jeg reserveringer i app'en?

• Tryk på min side
  • Vælg reserveringer
  • Tryk på en titel og vælg "Fjern din reservering"

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os - biblioteket@skanderborg.dk - så sletter vi reserveringerne for dig.

Reserveringer på pause

Har du ikke lyst til at skulle forbi biblioteket lige for tiden, kan du kan sætte dine reserveringer på pause. Så beholder du din plads i køen, indtil du selv vælger at aktivere dig igen.

Læs hvordan du gør her: https://bibliotek.skanderborg.dk/reserveringerpaapause

På forhånd tak!