Reservationer flyttes fra Skanderborg til Hørning

Biblioteket i Skanderborg bygger om i juni måned, hvilket betyder ændrede åbningstider og afhentningssted.

Gælder reserveringer til afhentning i Skanderborg:

I lukkeperioden 10. juni - 30. juni flyttes reserverede materialer fra Skanderborg til Hørning Bibliotek. Materialerne vil i perioden stå i Hørning, selvom du får besked om eller der står i din status, at de skal afhentes i Skanderborg.

Reserveringerne vil stå på en særskilt hylde, hvorefter de kan lånes på selvbetjeningsautomaterne.

Hørning Bibliotek vil være åbent alle dage fra kl. 8-22

Fra eftermiddag den 1. juli sendes reserveringerne tilbage til Skanderborg fra Hørning Bibliotek, således at der vil være nogle dage til at hente disse i.

Hvad skal jeg gøre med lånte materialer?

I lukkeperioden kan du aflevere lånte materialer på bibliotekerne i Galten, Hørning og Ry.

Læs mere på www.bibliotek.skanderborg.dk/ombygning

Sæt dine reserveringer på pause

Ønsker du ikke at hente dine reserveringer i Hørning eller skal du snart på ferie, så brug vores ferieservice.

Sådan gør du:

• Log på siden
  • Gå ind på "Brugerprofil"
  • Vælg ferieperiode under "Reservationer på pause"
  • Tryk på gem nederst på siden

I den valgte periode rykker du frem i køen som normalt, men du undgår helt at ryge ud af køen.

Ordningen gælder for materialer, som Skanderborg Kommunes Biblioteker selv har, men ikke materialer der kommer fra andre kommuners biblioteker (fjernlån).