Krav om mundbind/visir

Brug af mundbind/visir er nu obligatorisk på bibliotekerne

Du kan være tryg, når du besøger Skanderborg Kommunes Biblioteker

Vi følger nøje myndighedernes retningslinjer for at gøre dit biblioteksbesøg så sikkert som muligt.

Brugen af mundbind/visir er derfor et krav, når du går rundt i biblioteket.

Bemærk at mundbindet må tages af, hvis du sidder ned på en stol i biblioteksrummet, men skal på igen når du rejser dig.

• Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind
  • Personer med vejrtrækningsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet, skal ikke bære mundbind.

Bemærk

• Sprit venligst dine hænder af ved både ind- og udgang af biblioteket, samt inden brug af selvbetjeningsmaskinerne eller pc’erne.
  • Der er stillet håndsprit op ved indgangen til bibliotekerne, samt ved selvbetjeningsmaskinerne og publikums-pc’erne.
  • Vi afspritter desuden flader og maskiner flere gange dagligt.
  • Føler du dig utryg ved at benytte vores selvbetjeningsautomater, kan du få hjælp ved at kontakte personalet.

Åbningstider:

Galten, Hørning, og Ry Bibliotek
Mandag - søndag kl. 8.00 - 22.00

Skanderborg Bibliotek
Mandag - lørdag kl. 9.00 - 21.00
Søndag kl. 11.00 - 21.00

Betjente åbningstider:

Hverdage kl. 11-17

Én dag om ugen til kl. 18 på skift:

• Mandag: Galten
  • Tirsdag: Hørning
  • Onsdag: Skanderborg