Du kan nu få huskelister i app'en
Du kan nu få huskelister i app'en

Huskelister på app og hjemmeside

Det er nu muligt at få huskelister i app'en. På hjemmesiden samles listerne nu i to huskelister, - 'Min liste' og 'Mine gemte søgninger'.

I forbindelse med en opgradering af hjemmesiden, er der sket en forenkling i brugen af listerne. Hovedparten af listefunktionerne er nu samlet i én huskeliste og denne forenkling betyder at listerne fremover vil kunne bruges på både hjemmesiden og i app'en. 

  • For få listen med over i app'en, skal du sørge for at få opdateret app'en "Biblioteket" til nyeste version og logge på hjemmesiden. Derefter synkroniseres de to sider - du skal kun gøre dette en gang.
     
  • Den nye opdatering er først klar for IOS-brugere. Android-brugere forventes at kunne få adgang til listen i starten af uge 18. 
     

Ændringer i brugen af listerne

Navnet "Mit personlige bibliotek" er nu ændret til dine to nye lister, med de nye navne "Min liste" og "Mine gemte søgninger" 

”Materialer jeg har bedømt” er fjernet.
Hvis du har anvendt denne funktion til at danne listen ”Materialer jeg har bedømt”, skal du være opmærksom på, at denne liste helt er forsvundet, og ikke er en del af din huskeliste her på den nye hjemmeside.

  • "Bøger jeg har læst" og "Forfattere jeg følger" er blevet en integreret i "Min liste".
  • "Søgninger jeg følger" er bibeholdt som en særskilt liste som "Mine gemte søgninger".
  • Alle øvrige lister er nu integreret i "Min liste".

Ratings 
Ratings bliver fjernet fra hjemmesiden. Det betyder, at du ikke længere vil kunne bedømme materialer med stjerner.

Deling af lister
Du vil ikke længere have mulighed for at omdøbe, ændre rækkefølge på eller at skrive noter til din liste. Samtidig vil det desuden ikke være muligt at dele lister med andre - herunder at gøre listen offentlig - eller at dele lister på Facebook. 

Har du spørgsmål eller kommentarer til ændringerne er du velkommen til at skrive til biblioteket@skanderborg.dk