Husk mundbind når du bruger bibliotekerne

Pr. 19. december skal mundbind/visir benyttes når du besøger os.

Skanderborg Kommunes Biblioteker følger myndighedernes retningslinjer og anvisninger for at forebygge spredning af coronavirus.

Mundbindet må tages af, hvis du sidder ned på en stol i biblioteksrummet, men skal på igen når du rejser dig.

• Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind
  • Personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir, er undtaget fra kravet.

Bemærk:

• Sprit venligst dine hænder af ved både ind- og udgang af biblioteket, samt inden brug af selvbetjeningsmaskinerne eller pc’erne.
  • Der er stillet håndsprit op ved indgangen til bibliotekerne, samt ved selvbetjeningsmaskinerne og publikums-pc’erne.
  • Vi afspritter desuden flader og maskiner flere gange dagligt.
  • Føler du dig utryg ved at benytte vores selvbetjeningsautomater, kan du få hjælp ved at kontakte personalet.
  • Der er ikke krav om coronapas

Vores åbningstider er uændrede, så du kan komme og hente dine reserveringer, når det passer dig.

Vi glæder os til at se dig på bibliotekerne i Skanderborg Kommune