Gør en god gerning, og hjælp med at samle ind

Hver gerning udløser nemlig 20 kroner til årets Danmarks Indsamling den 6/2, hvor pengene går til udsatte børn i Syrien!

Ryd op på dit værelse, luft din nabos hund, eller bag en kage til en du kan lide.

Det er opfordringen, når DR Ramasjang, Friluftsrådet, FDF og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2021 sammen med de yngste danskere - en hjælpeaktivitet, vi på Skanderborg Kommunes Biblioteker selvfølgelig støtter op om.

Fra den 11. januar og frem til Danmarks Indsamling den 6. februar, udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Danmarks Indsamling-projekt i Syrien til gavn for coronakrisens børn.

Registrer din gode gerning

Hver en god gerning tæller, når man registrerer den.

Det gør du på dr.dk/godegerninger, hvor du også kan udskrive et velfortjent diplom!

Du kan f.eks:

• Hjælpe med opvasken
  • Gå ud med skraldet
  • Lufte hunden
  • Tegn en tegning til mor eller far
  • Hjælp med at lave aftensmad
  • Ryd op på dit værelse
  • Leg med din lillebror/søster
  • Støvsuge dit værelse

Vi mødes virtuelt om de gode gerninger på Skanderborg kommunes biblioteker

Følg med på www.facebook.com/skanderborgbib og få inspiration til gode gerninger du kan udføre. Du må også meget gerne dele dine gode historier med os, og inspirere andre børn og familier i Skanderborg Kommune.

Vi glæder os til at være gode med jer!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: heidi.primdahl.jakobsen@skanderborg.dk