Biblioteket er stadigt åbent

Du kan fortsat trygt besøge Skanderborg Kommunes Biblioteker

Skanderborg Kommunes Biblioteker følger myndighedernes retningslinjer og anvisninger for at forebygge spredning af coronavirus.

Pr. 19. december er der derfor krav om brug af mundbind/visir for at få adgang til bibliotekerne.

Mundbindet må tages af, hvis du sidder ned på en stol i biblioteksrummet, men skal på igen når du rejser dig.

• Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind
  • Personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir, er undtaget fra kravet.

Bemærk:

• Sprit venligst dine hænder af ved både ind- og udgang af biblioteket, samt inden brug af selvbetjeningsmaskinerne eller pc’erne.
  • Der er stillet håndsprit op ved indgangen til bibliotekerne, samt ved selvbetjeningsmaskinerne og publikums-pc’erne.
  • Vi afspritter desuden flader og maskiner flere gange dagligt.
  • Føler du dig utryg ved at benytte vores selvbetjeningsautomater, kan du få hjælp ved at kontakte personalet.
  • Pr. 19. december skal der benyttes visir/mundbind for at få adgang.
  • Der er ikke krav om coronapas

Vores åbningstider er uændrede, så du kan komme og hente dine reserveringer, når det passer dig.

Prøv også vores mange spændende digitale tilbud, som du finder ved at klikke her

Vi glæder os til at se dig på bibliotekerne i Skanderborg Kommune

Åbningstider:

Galten, Hørning, og Ry Bibliotek
Mandag - søndag kl. 8.00 - 22.00

Skanderborg Bibliotek
Mandag - lørdag kl. 9.00 - 21.00
Søndag kl. 11.00 - 21.00

Betjente åbningstider:

Hverdage kl. 11-17

Én dag om ugen til kl. 18 på skift:

• Mandag: Galten