Billede der fortæller hvad du som biblioteksbruger kan gøre for at minimere smitte: 1. Vask hænder eller brug håndtryk når du kommer og forlader biblioteket 2. Hold afstand 3. Vær opmærksom på at i ikke er for mange på biblioteket

Biblioteket er åbent

Du kan stadig trygt besøge Skanderborg Kommunes Biblioteker

Umiddelbart påvirker de nye COVID-19 retningslinjer ikke bibliotekerne, men vi er opmærksomme på at følge myndighedernes retningslinjer og anvisninger for at forebygge spredning af coronavirus.

Bemærk:

• Sprit venligst dine hænder af ved både ind- og udgang af biblioteket, samt inden brug af selvbetjeningsmaskinerne eller pc’erne.
  • Der er stillet håndsprit op ved indgangen til bibliotekerne, samt ved selvbetjeningsmaskinerne og publikums-pc’erne.
  • Vi afspritter desuden flader og maskiner flere gange dagligt.
  • Føler du dig utryg ved at benytte vores selvbetjeningsautomater, kan du få hjælp ved at kontakte personalet.
  • De fleste af vores arrangementer er frem til den 4. oktober aflyst eller udsat. Billetkøbere får besked.

Vores åbningstider er uændrede, så du kan komme og hente dine reserveringer, når det passer dig.

Prøv også vores mange spændende digitale tilbud, som du finder ved at klikke her

Vi glæder os til at se dig på bibliotekerne i Skanderborg Kommune

Åbningstider:

Galten, Hørning, og Ry Bibliotek
Mandag - søndag kl. 8.00 - 22.00

Skanderborg Bibliotek
Mandag - lørdag kl. 9.00 - 21.00
Søndag kl. 11.00 - 21.00

Betjente åbningstider:

Hverdage kl. 11-17

Én dag om ugen til kl. 18 på skift:

• Mandag: Galten