Bibliotekernes Læseklubber

17.06.22
Tilmeld dig til en sæson af en læseklub

Vil du være med i en læseklub, men ved ikke helt hvordan man kommer med?
Så tilmeld dig en af bibliotekernes temalæseklubber, hvor vi på forhånd har bestemt mødetidspunkt, emne og bøger, så det eneste du skal gøre, er at melde dig til, læse bøgerne og møde op. Vi sørger naturligvis for at I får bøgerne til låns.
Læseklubberne er gratis og medlemmerne mødes på biblioteket én gang om måneden af cirka halvanden times varighed. Det er ganske uforpligtende på den måde, at man kun tilmelder sig en enkelt sæson.

Så hvad er du mest til?
• Politisk spænding, Skanderborg - tilmeld dig her
• At være kvinde - før og nu, Ry - tilmeld dig her
• (Selv)Biografiske romaner, Galten - tilmeld dig her
• Noveller & korte romaner, Hørning - tilmeld dig her
• Finland i litteraturen, Ry - tilmeld dig her
• Aktuelle debatbøger - tilmeld dig til Skanderborg her, tilmeld dig til Hørning her, tilmeld dig til Galten her

Læseklubberne mødes fra september 2022 til april 2023. Tilmeldingsfrist: 14. august.

Læs meget mere om læserklubberne i folderen her, som også kan hentes på biblioteket