Bybadet

Med Bybadet er der skabt et multifunktionelt område tilgængeligt for alle året rundt. Et nyt aktivitetssted, der kan generere liv og aktivitet i Skanderborg Midtby.

Bybadet er en del af et sammenhængende byrum, som strækker sig fra Adelgade til søen med Kulturhuset i Skanderborg som naturligt bindeled. 

Bybadet består af to bassiner, udspringsplatform, solterrasser, sauna, ”Multirum”, kano, kajak- og SUP-faciliteter og flydebro. Dertil kommer, at turistbåden Dagmar vil få kajplads på Bybadets nordlige side, mens den særlige rampe, som sikrer tilgængelighed for kørestolsbrugere, vil være at finde på Bybadets sydlige side.

Med afsæt i disse fysiske rammer er Bybadet tænkt som et levende samlingssted for foreninger, aktører og borgere med en mangfoldighed af aktiviteter inden for friluftsliv, idræt, kultur samt mental og fysisk sundhed.

Selve konstruktionen af Bybadet vil forløbe i to faser. Når Bybadets første fase indvies den 24. juni 2021 vil det hen over sommeren være muligt at benytte solterrassen med integrerede søbassiner til badning samt arrangementer og aktiviteter af fysisk, social og kulturel karakter.

Fra september forventes Bybadet anden fase at blive påbegyndt, så vi i det sene efterår 2021 vil kunne fuldende faciliteterne med bl.a. udspringsplatform, sauna og ”Multirum”.

Følg processens faser på instagram: #soetorvetskanderborg

Har du spørgsmål, ideer til aktiviteter på Bybadet eller andet, kan du under menupunktet ”kontakt” finde kontaktoplysninger på medarbejdere ved Bybadet, som står klar til at hjælpe.

Adresse

Parkvej 10B
8660Skanderborg

Kontakt

Åbningstider

Uge: 49, 06.12 - 12.12Åbningstider
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Uge: 49, 06.12 - 12.12
næste ›‹ forrige