Er du vores nye kollega?

Til bibliotekerne i Skanderborg og Hørning, søger vi to barselsvikarer

Bibliotekerne i Skanderborg Kommune er i en rivende udvikling. Vi arbejder målrettet på at udvikle os som lokale samlingssteder for kulturelle aktiviteter, arrangementer, liv, inspiration og fællesskab. 

Bibliotekar i barselsvikariat til Skanderborg Bibliotek

Vi søger en erfaren bibliotekar til vores bibliotek i Skanderborg. Barselsvikariatet er på 34 timer om ugen og med start den 1. marts.

Brænder du for at give brugerne den bedste oplevelse ved at gå på biblioteket? Har du lyst til at gøre det i samarbejde med dine kollegaer? Og får du energi af at løse driftsopgaver ind i vores kerneopgave? Så er du og vi måske et godt match.

Vi forventer, at du har et godt øje for, hvad der skal til for at yde brugerne den bedste service. Arbejdet som bibliotekar består primært af udlånsvagter og øvrige driftsopgaver med ansvar for læsekredse. 

Klik her for at læse mere om stillingen

Kulturformidler i barselsvikariat til Hørning Bibliotek

Skanderborg Kommunes Biblioteker søger en initiativrig kulturformidler til vores bibliotek i Hørning. Barselsvikariatet er på 34 timer om ugen og med start den 1. marts.

Brænder du for at stable kulturelle aktiviteter på benene? Har du lyst til at gøre det i samarbejde med dine kollegaer? Og får du energi af at give brugerne den bedste oplevelse ved at gå på biblioteket? Så er du og vi måske et godt match.

Vi forventer, at du har et godt øje for at udvikle og udføre aktiviteter og arrangementer for voksne – med det formål at fortsætte vores udvikling som lokal bylivsgenerator. Arbejdet som kulturformidler kommer til at ske i samarbejde med lokale foreninger, frivillige og i vores tværgående gruppe for voksenarrangementer.

Klik her for at læse mere om stillingen