Kom til Grundlovsfest på Himmelbjerget
Kom til Grundlovsfest på Himmelbjerget

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Himmelbjerget
Målgruppe
Section

Sandheden på Himmelbjerget

Hotel Democracy kalder 5. juni til Grundlovsfest med tema, taler og sang

Hvert øjeblik døgnet rundt bipper nyhederne ind på vores skærme. Mange af dem er fra verdens brændpunkter og handler om konflikter og katastrofer. Men hvordan hitter vi rundt i, hvad der er fakta, og hvad der er ren manipulation? Med andre ord: Hvem og hvad kan vi stole på?

Og netop ”Hvem fortæller sandheden?” er temaet, når gruppen bag Hotel Democracy 5. juni traditionen tro kalder til Grundlovsfest på Himmelbjerget. Hovedtaler er Ulrik Haagerup fra Gl. Rye, og han får godt selskab på talerstolen af både de unge elever fra Ry Højskole og de helt unge fra Frijsenborg Efterskole.

Traditionen tro leverer Ry Højskoles band et veloplagt og rytmisk akkompagnement til de mange sange fra Højskolesangbogen, som også er en rigtig vigtig del af Grundlovsfesten. Sangene er til dagen samlet i et sanghæfte, og heri er et miks af velkendte og nye sange med relevans for temaet.

Selve festen varer fra kl. 10-12, men der er kaffesalg i boden fra kl. 9.00.

Det er helt gratis at være med, og man må tage det fine sanghæfte med hjem. 

Når sangen er klinget af, fortsætter dagens Grundlovsfest kl. 13.00 med Konservative i Silkeborg som arrangør.

Grundlovsfesten bliver til takket være støtte fra Skanderborg Kommune/Kulturpuljen, Kvickly Ry, Nordea-fonden og Trygfonden i samarbejde med GRUNDLOVSFESTEN, og et sponsorat fra Max Hvarregaard, Ørneboden på Himmelbjerget.