Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Målgruppe

Koncertforedrag: Bent Fabricius Bjerre

Hør både ord og toner fra komponistens liv

Langeland Trio dykker ned i både musikken og historien af Bent Fabricius Bjerre, hvor der bliver mulighed med et genhør med de største "hits" samt plads til noget af det mindre kendte. Der vil mellem sangene blive fortalt om både musikken og Bent Fabricius-Bjerres liv.

Bent Fabricius-Bjerre er et navn der svært at komme udenom, når man taler om dansk musik. I løbet af sit liv komponerede han et hav af melodier som er kendt og elsket, stadig den dag i dag. Fra det inderlige og melankolske, til det muntre og festlige komponerede Bent Fabricius-Bjerre musik til stort set alle anledninger og stemninger man kunne befinde sig i, med det fællestræk, at der altid var en del af Bent i musikken.

Det er ikke blot melodierne, der er interessante og fængede – Bent levede et spændende liv der gav ham titler som blandt andet jazzmusiker, kapelmester, forretningsmand og tv-vært.

Trioen spiller musik af Bent Fabricius-Bjerre, hvor der mellem numrene vil være fortælling om musikken og manden bag. Der vil være mulighed for et genhør med de største "hits", samt at stifte bekendtskab med noget af det mindre kendte.

Oplev en hyggelig koncert, hvor der bliver plads til både det muntre, inderlige, skøre og smukke.