Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
30 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Section

Kom og hør om FN’s verdensmål og bibliotekernes nye projekt for frivillige.

Alle mennesker har noget, de føler stærkt omkring, som kan gøre gavn for andre mennesker, hvis de handler på det. Som deltager i SAMMEN OM VERDENSMÅL kan du arbejde med det, du interesser dig for. Er der noget, du længe har haft lyst til at gøre noget ved? Eller er der nogen, du længe har haft lyst til at hjælpe? Ligegyldigt hvad det er, så er der nok et verdensmål til dig!

Er du I aldersgruppen 60+ og interesseret I at gøre en forskel i fællesskab med andre? Så er det lige dig vi er på udkig efter til Skanderborg bibliotekernes nyeste projekt ”Sammen om verdensmål”.

Vi håber at kunne samle et netværk af folk der vil investere deres tid og arbejde i at skabe arrangementer, klubber og projekter der hjælper med at fremme arbejdet med at nå FN’s verdensmål.

Giv dine ideer liv
’Sammen om Verdensmål’ er i høj grad baseret på hvad du har mod på at give dig i kast med!  Du kan tage udgangspunkt i din interesse, hvad du brænder for og forme aktiviteter og foredrag og lade bibliotekerne danne rammen.
Det eneste krav er at ideerne skal understøtte et eller flere af verdensmålene og de er meget bredt formuleret.  Vi er spændte på at høre jeres ideer og vi står parat til at hjælpe med at få dem bragt ud i livet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, hvordan du kan bidrage og hvordan vi i fællesskab arbejder for verdensmålene så få inspiration på en spændende en introduktionsworkshop med en af projektets ledere, Simon Elsborg Nygaard.
Workshoppen afholdes i Multirummet i det nye bybad d. 30. september kl. 10

Billetter
Biletter kan findes på bibliotekets hjemmeside – prisen er 30 kr. pr. billet inklusiv frokost i pausen.

Om Simon Elsborg Nygaard
Simon har arbejdet med Verdensmålene på landets biblioteker siden projektets start tilbage i starten af 2021.
Simon har en Ph.d. i bæredygtighedspsykologi, er selvstændig bæredygtighedspsykolog og Ekstern lektor, Aarhus Universitet.