Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
145 kr.
Lokalitet
Sløngelsalen
Målgruppe
Section
Køb billet(ter)

Jonas T. Bengtsson

Fra Blokken - En hårdt født bog af Jonas T. Bengtsson

Jonas T. Bengtsson er aktuel med romanen Fra Blokken, der handler om tre venner, der alle kommer fra det samme hårde miljø, men har taget forskellige veje i livet. Kendetegnende for Bengtsson er hans indlevelse i sine karakterer. Han vil helt tæt på og ønsker at nå ind til det enkelte menneske, måske især dem der umiddelbart kan være svære at forstå, dem der bryder loven, de voldelige, de ulykkelige, de utilpassede. Altid med udgangspunktet: Moral er en luksus forbeholdt mennesker, der aldrig har haft noget på spil.

Fra blokken er et karakterstudie med krimielementer. En bog om venskab, kærlighed og desperation. Historien om tre mænd sidst i tyverne der kommer fra den samme blok. Bøllen, betjenten og dydsmønstret. Og hvordan de bedste intentioner kan fucke så voldsomt op. Og hvorfor vi måske nogle gange har brug for et monster til at genoprette fred og ro i et civiliseret samfund som Danmark.

Ligesom den stærke filmatiseringe af romanen Submarion, er Fra Blokken solgt til filmatisering. Romanen er indtil videre oversat til finsk, Tjekkist og tysk.

Foredraget varer 1-1/2 time, der vil være mulighed for spørgsmål.

Foredraget er et samarbejde mellem Kulturhuset og Biblioteket.

Foto: Thomas Howalt Andersen

Materialer